Back to Top

Inschrijven nieuwsbrief

Logeren

Villa Krat 

fto_villa-krat-zwemvijverVilla krat heeft 3 slaapkamers en bevat een ingerichte professionele keuken, 2 badkamers, living en ruime zitplaats met tv, telefoon en wifi. Deze vakantiewoning voldoet aan de hoogste comfortnorm.
Vanuit de woning heb je zicht op de mooie grote tuin met tuinmeubelen en verwarmde zwemvijver met aparte douche.

Contacteer ons voor meer informatie aangaande de beschikbaarheid en prijs.
Op aanvraag kan er ook een arrangement verzorgd worden met diner in het restaurant.

 

Landlord luxe lofts

Lofts van 100m² in een voormalige boerderij in Holsbeek (8 soortgelijke Lofts gegroepeerd in de boerderij). Op een domein van 20000m². Dicht bij Leuven en 40km van Brussel.

Gelegen op 50m van talrijke fiets- en wandelroutes door het prachtige Hageland.

De Lofts hebben een eigen woonkamer, keukenhoek, berging en 1 badkamer. 1 volledige slaapkamer met 2 hoogwaardige bedden. Er is een Ruime parking

Er zijn geen trappen of stappen, dus het huis kan ook worden gebruikt voor mensen met beperkte mobiliteit. Nu hebben we in 6 appartementen ook een hoog-laag bed staan, zodat de toegankelijkheid is verhoogd en er ook eenvoudig zorg kan worden geboden indien dit mogelijk zou zijn.

Meer info kan je in deze brochure vinden.

 

Logeren met en zonder zorgen

Landlord is uitgerust met verschillende onzichtbare elementen om gasten met zorgbehoeften ook te kunnen bedienen: Hoog-laag bedden, grote inloopddouches, verschuifbare wanden, oproepsysteem, etc. Meer info kan je vinden in onze brochure. 

 

Bekijk de beschikbaarheid en boek

Indien de gevraagde data niet meer beschikbaar zijn, kan je ook proberen je verblijf te verdelen over verschillende appartementen (voor verschillende dagen). Wij zullen dan proberen ze toch in hetzelfde appartement laten doorgaan?

 

 

 img 4656 smallimg 4649 smallimg 4641 smallimg 4667 smallimg 4664 small